TIBCO diagnose

Please provide the initial information so that we may begin investigation.

 

1) Is this a new installation or has this been previously started successfully?

 

2) What is the topology of this environment?  HA / Single Node etc.

 

3) Please provide the log files from the tibcohost, SystemNode and BPMNode:

 

<CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\data_3.2.x\host\logs\node-stdout.log

<CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\data_3.2.x\host\logs\tibcohost.log

<CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\data_3.2.x\nodes\BPMNode01\logs\BPMNode.log

<CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\data_3.2.x\nodes\SystemNode\logs\SystemNode.log

 

4) Please provide output from the following commands:

 

<CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\host\bin\

 

tibcohost describeNodes

tibcohost getNodeStartMode -nodeName BPMNode1 tibcohost getNodeConfigurationProperties -nodeName BPMNode1

 

). Try starting the node directly using node executable file with “–debug” and capture the output.

 

Navigate to <CONFIG_HOME>\tibcohost\<INSTANCE>\data_3.2.x\nodes\BPMNode01\bin

Now execute the “tibamx_<<nodename>> –debug”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s